Anonim kullanıcı
  Pazartesi, Haziran 05, 2023
  18 Cevaplar
  6.6K Ziyaret
Merhaba,
9K'dan fazla e-postayı tekilleştirmek için Kutools for Outlook kullanıyorum.
Araçlar iyi çalışıyor ancak tekilleştirme işlemlerinin her biri aynı anda yalnızca 200/300 e-postayı işleyebilir.
(işlem, taranacak e-posta aralığını seçmek, filtrelemenin işlenmesini beklemek ve ardından silme işleminin işlenmesini beklemektir.) (~2dk)

Tüm 9K e-postalarımı aynı anda işleyebilmem için bu sınırlamayı aşmanın bir yolu var mı?
1 yıl önce
·
Merhaba,

Bu yinelenenlerden arındırılmış işlem için herhangi bir sınırlamamız yoktur.

Yaptın mı 1. önce mesajları seçin ve ardından kopyaları silmek için özelliği tıklayın veya 2. önce özelliği tıklayın ve ardından bir posta klasörü seçin.

Amanda
1 yıl önce
·
Merhaba,

Bu yinelenenlerden arındırılmış işlem için herhangi bir sınırlamamız yoktur.

Yaptın mı 1. önce mesajları seçin ve ardından kopyaları silmek için özelliği tıklayın veya 2. önce özelliği tıklayın ve ardından bir posta klasörü seçin.

Amanda

Her iki yöntemi de denedim. Her ikisi de, işlenmek üzere kopyaların kısmen seçilmesiyle sonuçlanır.
1 yıl önce
·
Merhaba,

Rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Özelliğimiz yalnızca yerel olarak depolanan e-postalar için çalıştığından, lütfen bana hangi e-posta protokolünü kullandığınızı söyler misiniz? Exchange ise, tipik olarak 9,000 e-postanın tamamının yerel olarak depolanmadığına dikkat etmek önemlidir.

Amanda
2 ay önce
·
Merhaba,
İşte Peter.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum: 25000'den fazla kopyayı silmek istiyorum, ancak bir seferde yalnızca 200-300 mesajı belirtilen klasöre taşıyor. IMAP protokolünü kullanarak Outlook'un en son sürümünü kullanıyorum. İlk denemeden önce, 5 yıl öncesine giden önbelleği kullanarak mesajları makineye indirmiştim, ilk seferde başarısız oldum ve ardından ağ ve makine üzerindeki yükü azaltmak için Outlook'u şimdi/sonra ÇEVRİMDIŞI moduna geçirdim.

Daha sonra tüm eşleşmeleri aldım, 3'ten fazla kopya içeren mesajları sıraladım (işaretleri değiştirerek) ve ardından bunları tekrar başka bir klasöre taşıyarak süreci başlattım.

Ne yazık ki sonuç aynı: yaklaşık 200-250 mesaj sıralanıyor ve makine maksimuma çıkıyor, ancak yazılımın kendisi tamamen donmuş durumda.

Gerçekten desteğinizi istiyorum çünkü şunu hissediyorum: Bu yazılım bu korku işini çözebilecek.

Saygılarımla, Peter
2 ay önce
·
Merhaba Peter,

Görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Bu konuyu dikkatimize sunduğunuz için teşekkür ederiz. Olası sorunları tespit etmek ve yazılımın performansını iyileştirmek için tanımladığınız senaryoyu test edeceğiz.

sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,
Amanda
2 ay önce
·
Sevgili Amanda,
Sayın ExtendOffice,

Yazılımınızın geliştirilmesinde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım ve geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
Sorunun ne zaman çözülmesinin beklendiğiyle ilgili bir sorum var: Yazılımı kullanmayı çok isterim, ancak deneme sürem sona ermek üzere ve bu çok büyük miktardaki iletileri ayıklamak önemli.

İyi günler!

Saygılarımla, Peter.
2 ay önce
·
Merhaba Peter,

Yardım etme isteğiniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz ve hazır olduğunda size beta sürümünü göndereceğiz. Bu arada Kutools for Outlook'un en son sürümünü mü kullanıyorsunuz?

Saygılarımla,
Amanda
2 ay önce
·
Sevgili Amanda,
Sayın ExtendOffice,

Çok teşekkür ederim - beta sürümünü test etmeyi/kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Aşağıdaki ekran görüntüsü, aracın Temmuz başında nispeten yeni indirilen 19.00.200 sürümünü kullandığımı gösteriyor: https://ibb.co/Nxjyxxf

Peter
1 ay önce
·
Sevgili Peter,

Bilgi ve ekran görüntüsü için teşekkür ederiz. Hızlı yanıtınızı takdir ediyoruz.

Beta sürümü kullanıma sunulduğu anda size göndereceğiz. Bu arada başka sorunlarla karşılaşırsanız veya daha fazla geri bildiriminiz olursa lütfen bize bildirin.

Saygılarımla,
Amanda
1 ay önce
·
Sevgili Amanda,
Sayın ExtendOffice,

Çok teşekkür ederim - beta sürümünü test etmeyi/kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Aşağıdaki ekran görüntüsü, aracın Temmuz başında nispeten yeni indirilen 19.00.200 sürümünü kullandığımı gösteriyor: https://ibb.co/Nxjyxxf

Peter
Merhaba Peter,

Lütfen beta sürümünü indirin ve test edin: https://download.extendoffice.com/downloads/Kutools-for-Outlook/Beta/OutlookKutoolsSetup.exe

Sorun devam ederse, size daha fazla yardımcı olabilmemiz için lütfen bize adımlarınızın ekran görüntülerini gönderin.

Saygılarımla,
Amanda
1 ay önce
·
Sevgili Amanda,
Sayın ExtendOffice,

Peter
Merhaba Peter,

Lütfen beta sürümünü indirin ve test edin: https://download.extendoffice.com/downloads/Kutools-for-Outlook/Beta/OutlookKutoolsSetup.exe

Sorun devam ederse, size daha fazla yardımcı olabilmemiz için lütfen bize adımlarınızın ekran görüntülerini gönderin.

Saygılarımla,
Amanda

Sevgili Amanda,

Beta sürümüne ilişkin bildiriminiz için çok teşekkür ederiz; Pazar (11.08.2024.) öğleden sonra/akşam bir bakım oturumu yapacağım/yapacağız, ardından testi çalıştırabilirim ve Pazartesi gününe kadar size kesinlikle bununla ilgili bir geri bildirim göndereceğim.

Tekrar çok teşekkür ederim; sabrınız için de, yakında sizinle iletişime geçeceğim.

Saygılarımızla, Peter
1 ay önce
·
Sevgili Amanda,
Sayın ExtendOffice,

Sabrınız için çok teşekkür ederim - Beta sürümünü yükledim, ancak ne yazık ki söz konusu "Gelişmiş Tarama ve Yinelenen E-postaları Kaldırma" işlevini test edemedim çünkü 30 günlük denememin süresi ne yazık ki bu ayın başlarında sona erdi. ve bu nedenle yükseltme/yeniden yükleme sonrasında artık ona erişemiyorum.

Saygılarımızla, Peter
1 ay önce
·
Merhaba Peter,

Test etmeye devam edebilmeniz için sizin için bir test lisansı ayarladık.
Lütfen bana e-posta adresinizi gönderin, şimdiden teşekkürler. :)

Saygılarımla,
Amanda
1 ay önce
·
Merhaba Amanda

E-posta adresim Farago.Peter.Gyorgy@outlook.com.

Saygılarımızla, Peter
1 ay önce
·
Merhaba Peter,

Test lisansını az önce e-postanıza gönderdim. Lütfen gelen kutunuzu kontrol edin ve daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa bana bildirin.

Saygılarımla,
Amanda
3 hafta önce
·
Sayın ExtendOffice,
Sevgili Amanda,

Yukarıda bağlantısı verilen beta versiyonuyla ilgili deneyimimi özetliyorum.

+ Yazılımı beta sürümüyle geliştirdiğiniz için çok teşekkür ederim - şimdi, son seferde yazılım 21000'den fazla kopyayı saydı ve bunları donmadan, yazılım hataları veya başka sorunlar olmadan taradı - görünüşe göre - daha önce anlattığım şekilde (mesajları indirme, "çevrimdışı çalışma" modunu etkinleştirme, temizleme, senkronizasyonu yeniden etkinleştirme).

Size bildirmek istediğim bazı teknik yazılım sorunları:

+ performans sorunu - binlerce kopya görüntülendiğinde, öğeler arasında hareket etmek için ok tuşları kullanıldığında liste hareketi çok, çok yavaş oluyor (muhtemelen modül bir grafik işlemcisine dayanıyor, bu nedenle bu durumda CPU kullanımı yüksek)
+ bazı durumlarda, tarih alanı postanın gönderildiği tarihi değil, gönderenin veya mesajın başka bir özelliğini veya parametresini gösterir
+ tamamen farklı tarihlere sahip mesajların kopya olarak alındığı bir durum vardı (muhtemelen içeriklerinden dolayı) - burada elbette testten önce filtreleri yanlış ayarlamış olma ihtimalini saklı tutuyorum...

Daha fazla geri bildirim, iyileştirme önerileri:

+ Mesajların sütunlara göre (örneğin varış tarihine göre) sıralanamaması çok kötü veya
+ Tekrarlanan öğelerin sayısını (şu anda satırın başında parantez içinde gösteriliyor) ayrı bir sütunda sıralayabilmem benim için çok önemli olurdu (parantez içinde 3+ tekrarı olan mesajlara baktım ve saklanacak öğeleri seçtim)
+ Son geri bildirimim, arama penceresinin her zaman tüm pencerelerin önünde olması ve geçici olarak tepsiye kapatılamaması konusunda özellikle rahatsız olduğumdur - bunu ayarlarda bir yerde değiştirmenin bir yolu var mı?

Yazılımın beta sürümünü test etmenizde size yeterli ayrıntıyla yardımcı olabildiğimi ve yukarıdakilerle yazılımı daha fazla test edebileceğinizi umuyorum.
Yukarıdaki değişikliklere sahip daha yeni bir sürüm varsa lütfen bana bildirin, test etmeye devam etmekten mutluluk duyarım (sunucuda hala 55000'den fazla kopyası var...)

Saygılarımızla, Peter
3 hafta önce
·
Merhaba Peter,

Ayrıntılı geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Önerileriniz üzerinde çalışacağız ve yazılımı optimize edeceğiz. Güncellenmiş bir sürüm hazır olduğunda, daha fazla test için kurulum paketini size göndereceğiz.

Saygılarımla,
Amanda
2 hafta önce
·
Merhaba Peter,

Ayrıntılı geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Önerileriniz üzerinde çalışacağız ve yazılımı optimize edeceğiz. Güncellenmiş bir sürüm hazır olduğunda, daha fazla test için kurulum paketini size göndereceğiz.

Saygılarımla,
Amanda

Sevgili Amanda,

Yazılımın yeni sürümünü test etmeyi ve onu daha da iyi hale getirmeye yardımcı olmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Geri bildiriminizi saygılarımla bekliyorum!

Saygılarımızla, Peter
  • Sayfa:
  • 1
Bu gönderi için henüz cevap yok.