Sayın ExtendOffice,
Sevgili Amanda,
Yukarıda bağlantısı verilen beta versiyonuyla ilgili deneyimimi özetliyorum.
+ Yazılımı beta sürümüyle geliştirdiğiniz için çok teşekkür ederim - şimdi, son seferde yazılım 21000'den fazla kopyayı saydı ve bunları donmadan, yazılım hataları veya başka sorunlar olmadan taradı - görünüşe göre - daha önce anlattığım şekilde (mesajları indirme, "çevrimdışı çalışma" modunu etkinleştirme, temizleme, senkronizasyonu yeniden etkinleştirme).
Size bildirmek istediğim bazı teknik yazılım sorunları:
+ performans sorunu - binlerce kopya görüntülendiğinde, öğeler arasında hareket etmek için ok tuşları kullanıldığında liste hareketi çok, çok yavaş oluyor (muhtemelen modül bir grafik işlemcisine dayanıyor, bu nedenle bu durumda CPU kullanımı yüksek)
+ bazı durumlarda, tarih alanı postanın gönderildiği tarihi değil, gönderenin veya mesajın başka bir özelliğini veya parametresini gösterir
+ tamamen farklı tarihlere sahip mesajların kopya olarak alındığı bir durum vardı (muhtemelen içeriklerinden dolayı) - burada elbette testten önce filtreleri yanlış ayarlamış olma ihtimalini saklı tutuyorum...
Daha fazla geri bildirim, iyileştirme önerileri:
+ Mesajların sütunlara göre (örneğin varış tarihine göre) sıralanamaması çok kötü veya
+ Tekrarlanan öğelerin sayısını (şu anda satırın başında parantez içinde gösteriliyor) ayrı bir sütunda sıralayabilmem benim için çok önemli olurdu (parantez içinde 3+ tekrarı olan mesajlara baktım ve saklanacak öğeleri seçtim)
+ Son geri bildirimim, arama penceresinin her zaman tüm pencerelerin önünde olması ve geçici olarak tepsiye kapatılamaması konusunda özellikle rahatsız olduğumdur - bunu ayarlarda bir yerde değiştirmenin bir yolu var mı?
Yazılımın beta sürümünü test etmenizde size yeterli ayrıntıyla yardımcı olabildiğimi ve yukarıdakilerle yazılımı daha fazla test edebileceğinizi umuyorum.
Yukarıdaki değişikliklere sahip daha yeni bir sürüm varsa lütfen bana bildirin, test etmeye devam etmekten mutluluk duyarım (sunucuda hala 55000'den fazla kopyası var...)
Saygılarımızla, Peter